Flexibele gasleiding

Een flexibele gasleiding dient aan zeer strenge eisen te voldoen. De specificaties van onze gasleiding zijn van maximale kwaliteit als het gaat om stevigheid en correct functioneren met gassen en vloeistoffen. Neem contact met ons op voor gratis advies in welke flexibele gasleiding bij u past.

Bekijk het overzicht van al onze gasslangen of kies voor de meestgekozen producten in onze selectie:

Deze slang is perfect voor het overbrengen van waterloze ammoniak, zowel vloeibaar als gas. De slang voldoet aan alle eisen van NF EN ISO 5771 (Dec. 1996) en is ook verkrijgbaar met koppelingen gemonteerd volgens jouw wensen. Andere dimensies zijn op aanvraag beschikbaar via het formulier rechts.

Deze slang is nodig voor het veilige transport van zuurstof en snij- en lasgassen en komt overeen met DIN EN ISO 3821. Deze slang is resistent tegen kinken en vervorming en bevat geen LABS, stripmiddel of vet. 

Deze flexibele gasleiding is ontwikkeld voor het overbrengen van snij- en lasgassen volgens DIN 51622. Deze slang kan ook propaan/butaan, natuurgas, DMF, MPS en LPG overbrengen. De slang voldoet aan DIN EN ISO 3821, is zeer robuust, flexibel en resistent tegen veroudering en heeft tegelijk een glad, vuilresistent oppervlakte.

Niet de flexibele gasleiding gevonden die je zocht? Vul het formulier rechts in voor een gratis advies op maat. Wij reageren binnen één werkdag!

366