SCHAUENBURG in Mülheim-Ruhr 

De houdstermaatschappij SCHAUENBURG INTERNATIONAL is een moderne groep ondernemingen die investeert in gevestigde en profitabele industriële bedrijven.

De focus ligt op ondernemingen die in hun marktdeel leidend zijn. Electronic Technologies, Plastics Processing, Machinery & Equipment as well as Industrial Solutions zijn divisies die worden aangesterkt of gecomplementeerd. Daarnaast staat de groep altijd open voor nieuwe activiteiten met veelbelovende vooruitzichten.

De afzonderlijke bedrijven in de groep functioneren grotendeels op zichzelf. De bedrijven krijgen hulp bij management als dit nodig blijkt, en worden verder ontwikkeld binnen de groep. De bedrijfsfilosofie van SCHAUENBURG INTERNATIONAL is gebaseerd op vertrouwen, verantwoordelijkheid en vooruitgang. Om dit te kunnen realiseren wordt er gebruikgemaakt van een vlakke hiërarchie en een constante communicatie.

SCHAUENBURG INDUSTRIAL SOLUTIONS

SCHAUENBURG INDUSTRIAL SOLUTIONS is een van de vier divisies van SCHAUENBURG INTERNATIONAL, en vervult een sleutelrol. Het bestaat uit gevestigde ondernemingen die zich specialiseren in elastomeren en thermoplastische producten. Ook zijn wij ervaren op het gebied van milieuvriendelijke oplossingen. Hiermee voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen, en weten we altijd de markt tevreden te stellen. wij bieden alles-in-een oplossingen, dus of wij nu nieuwe producten ontwikkelen of een ingewikkelde logistieke operatie uitvoeren, wij vinden altijd de juiste oplossing voor onze klanten.

Alle bedrijven in de SCHAUENBURG INDUSTRIAL SOLUTIONS divisie houden zich aan hoge kwaliteitseisen. Wij werken volgens de DIN EN ISO 9001 kwaliteitstandaard, dit betekent meer dan alleen routine controles. Onze materialen en productieprocessen blijven wij ook voortdurend ontwikkelen.

Wij bieden technische mogelijkheden met uitgebreide service: deze combinatie maakt ons een waardevolle partner in de industrie.

198