Reinigen van slangen, buizen en pijpen met de "Ultra Clean Launcher"

De Ultra Clean Launcher verwijdert vuil uit pijpleidingen door onder hoge druk een projectiel door de buis te schieten. De interne diameter van deze projectielen is 20 tot 30 procent groter dan de leidingen waarvoor ze zijn ontworpen. zo kan een projectiel al het vuil uit de buis duwen.

Wij kunnen u dit product van Ultra Clean Technologies Corp leveren. U kunt ook uw leidingen laten reinigen door ons team van experts. Alles wat u hoeft te doen is contact opnemen met ons.

„Ultra Clean Seal“ verzegelingscapsule voor slangen
De Clean Seal verzegelingscapsule zorgt voor een permanente omsluiting van de betreffende slang. Het uiteinde wordt verhit om een stevige sluiting te creëren. Deze capsules kunnen ook gemakkelijk worden verwijderd. 

Wij kunnen u voorzien van dit product gemaakt door Ultra Clean Technologies Corp. Bel ons. Wij staan altijd klaar om u verder te adviseren.

“Ultra Clean Seal” flens zegel
De Clean Seal flens afdichting zorgt voor een schone en betrouwbare manier om uw flenzen te beschermen. Het houdt vuil uit de pijp, en de inhoud, zoals vloeistoffen, in de pijp. De zegel is eenvoudig te plaatsen zonder speciaal gereedschap.

Wij kunnen u voorzien van dit product gemaakt door Ultra Clean Technologies Corp. Bel ons. Wij staan altijd klaar om u verder te adviseren.

Ultra Clean

UltraCleanLauncherGer
UltraCleanSealCapsule
UltraCleanSeal_koppeling
238